A sikeres kis- és középvállalatok részére

A deep.erp rendszer a magyar piac egyik legmodernebb vállalatirányítási megoldása, kifejezetten kis- és középvállalkozások igényeire felkészítve. A vállalati megoldás modulárisan épül fel így jól alkalmazkodik cége mindenkori fejlődéséhez és igényeihez, szabadon bővítheti programját. A modul palettán megtalálható a kereskedelemi modul, a készletgazdálkodás, a főkönyv és pénzügy, tárgyi, eszköz nyilvántartás is kiegészülve több kényelmi funkcióval is mint az integrált dokumentumkezelő rendszer.

A deep.erp szoftver korszerű felépítésének köszönhetően lehetővé teszi a gyors bevezetést, logikus és átlátható a Microsoft sztenderdjeit követő kezelőfelülete pedig az egyszerű kezelhetőséget. A deep.erp rendszer használatával megtöbbszörözheti vállalata ügymenetének hatékonyságát.

A deep.erp mindig naprakész adatokat, információkat tartalmaz, ezáltal Ön és munkatársai valós adatok alapján, megalapozott és határozott döntéseket hozhat. A magyar gyártói háttér garantálja az aktuális magyar jogszabályoknak, NAV előírásoknak való megfelelést.

Modulok


 

Referenciák