Bemutatkozás


A Szintézis ERP a magyarországi informatikában meghatározó szerepet játszó, nagymúltú, 100%-ban magyar tulajdonosi körrel rendelkező Szintézis Informatikai Zrt. ERP divíziója. A vállalati szoftvermegoldásokkal elsők között kezdtünk el foglalkozni 1996-ban. Az elmúlt két évtized során széleskörű tapasztalatokat gyűjtöttünk, számos iparág működését, problémáját ismertük meg. E tapasztalatnak köszönhetjük rendkívüli felkészültségünket és ez segíti munkánkat a mindennapokban.

Cégvezetés Velünk! … másképp

Termékportfóliónk széles skálát ölel át, megoldást kínálunk a kisebb vállalkozásoktól egészen a nagyvállalatokig.

Szoros együttműködésben dolgozunk stratégiai partnerünkkel, a Revolution Software Kft-vel, aki egyedülálló módon minden vállalatméretre kínál ügyviteli és vállalatirányítási megoldást. Több, mint 20 évvel és 20 000 ügyféllel a háta mögött segíti jelenlegi és jövőbeli partnereit.

Kulcsfontosságú számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek munkánkkal! Ezért törekszünk arra, hogy minőségi szolgáltatást és komplett megoldásokat nyújtsunk számukra.

Mi nem sablon vállalati folyamatokat kínálunk megbízóink részére, hanem követjük cégük bevett gyakorlatát, segítünk a folyamatok optimalizálásában. A bevezetés során a testre szabást képzett, gyakorlott szakembereink végzik az igényeknek megfelelően. Az információrendszer kialakítása, szükséges hardver elemek beszerzése és beüzemelése, végfelhasználói oktatás szintén az implementációs projektek részeként valósulnak meg.

Egy vállalatirányítási rendszer bevezetése komoly döntés minden cég életében, amely kellő körültekintést igényel. Küldetésünk egy! Cégvezetés másképp!

Referenciák